hanizan's FotoPage

By: hanizan mat piah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Mar-2009 11:33 Email | Share | | Bookmark
aku telah berhijrah

salam semua ..mungkin ramai tertanya2 kenapa tidak update langsung...FP ini..

so disini saya umumkan saya telah mula berpindah ke laman baru..

opsss jgn lupa boikot israel & the product nyer....

ok see ur all here...http://jaanlinaartwork.blogspot.com


Friday, 26-Sep-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
KRISTAL at Malam Ceria CARSEM NIGHT

Gambo ni dah sebulan di shoot tp xder masa nak upload.
Pada event ni aku terlibat sebagai photog kat carsem ni itu pun sebenar nyer x ler secara lansung kejap pg stage kejap pegi studio dan kejap2 pegi usharrrr indon yg kerja kat carsem ni..fuhhh bergoncang bak inul menari gelek iman aku. hehheeehee
so kat bawah ni ader shoot yg boleh di kongsi bersama...







entry akan dtg MUS & May lak ok.....
tungguuuuuuuuuuu


Saturday, 23-Aug-2008 11:06 Email | Share | | Bookmark
Lagi Malam muktamar yg berikutnya







Saturday, 23-Aug-2008 10:49 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Peristiwa di Malam Muktamar Pas


Pyan Habib mendeklamasikan sajak..


tidak ketinggalan Ustaz Akhil ...


Friday, 22-Aug-2008 00:04 Email | Share | | Bookmark
Putera Puteriku





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net